De Europa lag van zaterdagavond 9 juni tot maandagmorgen 10 juni aangemeerd in Antwerpen. Het meest luxueuze cruiseschip ter wereld (volgens de Berlitz Complete Guide to Cruising and Cruise Ships) houdt ook dit jaar weer het culinaire evenement 'Europa's Beste' in Antwerpen. Tijdens dit evenement komen er 30 sterrenchefs, chocolatiers, wijnhuizen, kaasboeren, en nog veel meer samen op de Europa om hun beste gerechten te bereiden voor de passagiers. Dit jaar is er ook een Antwerpse sterrenchef aan boord: Olivier de Vinck van restaurant Kommilfoo. Hij bezit 1 Michelin-ster. Hapag-Lloyd Cruises komt bijna elk jaar naar Antwerpen voor 'Europa's Beste'.
EN:
From Saturday evening the 9th of July until Monday morning the 10th of July the Europa was docked in Antwerp. The most luxurious cruise ship in the world (according to the Berlitz Complete Guide to Cruising and Cruise Ships) hosts also this year the culinary event 'Europa's Beste' in Antwerp. During this event 30 star chefs, chocolate confectioners, cheese makers, wine-houses and many more gather onboard the Europa to prepair their best dishes for the passengers. This year one of the star chefs is Olivier de Vinck, from the restaurant Kommilfoo, located in Antwerp. He owns 1 Michelin-star. Hapag-Lloyd Cruises hosts the event 'Europa's Beste' almost every year in Antwerp.
____________
All images are strictly copyrighted!
Do not copy without permission!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten