MS Europa lag dit jaar al voor de zevende keer aangemeerd in Antwerpen voor EUROPA’s Beste. Het festival is elk jaar een hoogtepunt voor zowel de passagiers als de gourmetelite. De gasten kunnen kiezen uit verschillende kookeilanden waar een waaier aan unieke gerechten geserveerd wordt. Zo presenteerde Kevin Fehling geglazuurde paling met dashi, rijstschuim, wasabi en forelkaviaar.
Volgend jaar zal EUROPA’s Beste plaatsvinden in de stad Hamburg, tijdens een minicruise van Hamburg naar Helgoland.
©Hapag-Lloyd Cruises |
EN: On 24 June, more than 30 high-flyers from
the international world of fine dining came together on the Lido Deck for the
EUROPA’s Best festival, thrilling guests with their amazing culinary creations.
A total of 13 top European chefs, winemakers, chocolatiers, patissiers and
cheesemakers turned this event into a gourmet spectacular.
For the seventh time, the EUROPA moored in Antwerp for a culinary evening that is a highlight for both passengers and the gourmet elite. The guests strolled past the ‘live’ cooking stations and enjoyed tasting a wide variety of culinary creations. For example, Kevin Fehling presented glazed eel with dashi, rice foam, wasabi and trout caviar.
Next year EUROPA’s Beste will take place in the city of Hamburg, during a minicruise from Hamburg to Helgoland.
For the seventh time, the EUROPA moored in Antwerp for a culinary evening that is a highlight for both passengers and the gourmet elite. The guests strolled past the ‘live’ cooking stations and enjoyed tasting a wide variety of culinary creations. For example, Kevin Fehling presented glazed eel with dashi, rice foam, wasabi and trout caviar.
Next year EUROPA’s Beste will take place in the city of Hamburg, during a minicruise from Hamburg to Helgoland.
All photos: ©Hapag-Lloyd Cruises
_________
All images are strictly copyrighted!
Do not copy without permission!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten