zondag 8 juli 2012

Website nu in 2 talen! / Website now in 2 languages

Vanaf vandaag is de website opgedeeld in 2 aparte pagina's: een Nederlandse en een Engelse. Doordat er meer en meer anderstalige bezoekers op onze website komen vonden we het tijd dat de website ook vertaald zou worden naar het Engels. Dit is namelijk de officiële taal in de scheepvaart.

Het kan zijn dat er nog een fout is geslopen in onze website. Het is namelijk zeer moeilijk alle pagina's aan de juiste andere pagina te linken. Als u een fout gevonden hebt aarzel dan niet on s te contacteren. We verhelpen ze met plezier voor u!


Het Cruiseschepen in Antwerpen-TeamOnwards today the website is divided in 2 different pages: A Dutch one and an English one.
Due to the increasing number of foreign speakers we tought it was time to translate our website completely into English. This still is the official language in the maritime world. 

It can be that there are still a few mistakes in our website. It's very difficult to link all the pages to the right ones. If you find a mistake do not hesitate to contact us. We will be happy to fix it for you!


The Cruiseschepen in Antwerpen-Team

De nieuwe voorpagina / The new frontpage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten